Våra tjänster

Homeopati

Homeopati är ett naturligt och holistiskt system av medicin som har praktiserats i över två århundraden. Det bygger på principen om “liknande bör botas med liknande”, vilket innebär att ett ämne som kan orsaka symptom hos en frisk person också kan stimulera kroppens medfödda läkningssvar för att lindra samma symptom hos en person som mår dåligt.

Holistisk hälsa

Holistisk hälsa innebär att hela personen ses som en enhet, vilka är beroende av varandra för att funktionen ska vara optimal, dvs. frisk. Som holistisk terapeut tar vi de fysiska, psykiska och emotionella aspekterna i beaktande gällande den typ av behandling som väljs och som gör varje behandling individuellt anpassad. Detta tillvägagångssätt syftar till att läka grundorsakerna till hälsoproblem snarare än att bara behandla symptom.

Bicom Bioresonansterapi

Bioresonans är en biofysisk metod för att diagnostisera och behandla patienter. Liksom akupunktur och homeopati är det en form av komplementär medicin och är användbar för att komplettera konventionell medicin.

Bicom bioresonans är ett komplement och användare utbildas i Norden och världen över i samarbete med konventionell medicin och andra behandlingsmetoder. Vår rekommendation och intention är alltid samarbete för patientens bästa.

Konsultation och behandling

Om du är intresserad av att utforska fördelarna med homeopati och bioresonans finns vi här för att guida dig. Under en konsultation tar vi oss tid att förstå dina unika hälsoproblem och skapa en skräddarsydd behandlingsplan för att stödja din resa mot välbefinnande, oberoende om det gäller dig själv eller ditt husdjur.

Återfå balansen på ett sunt sätt

De behandlingsmetoder som används är noggrant utvalda för att ta itu med grundorsakerna till dina hälsoproblem. Detta holistiska tillvägagångssätt syftar till att återställa balansen i din kropp och själ, vilket alltid främjar välbefinnande. Ibland får vi ha tålamod inför de utmaningar som kroppen, känslorna eller själen bjuder på, men vi jobbar alltid med varandra, men de förutsättningar som finns

Homeopati för djur

Alla djur är unika individer, var och en med sina egna hälsobehov. Vi är utbildade i att skräddarsy behandlingen för ditt djurs specifika förutsättningar, för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Små djur är välkomna till mottagningen enligt överenskommelse. Till större djur görs hembesök och likadant för de hundar och katter som mår dåligt av att transporteras. Ta kontakt för närmare information.

Made by LoopDesigns